Курага — сушені плоди абрикоса без кісточки

Курага — сушені плоди абрикоса без кісточки

    Коли за вікном бруд, сльота і розчарує погода, а наш організм вимагає підживлення, а запас фруктів на нулі,до нас приходить на допомогу курага. Курага це з групи сухофруктів, вироблена з плодів абрикоса шляхом природної і натуральної сушки протягом тижня на сонце. Під впливом сонця фрукт стискається і стає блідо-жовтим. В результаті цього виходить дивовижний на смак і аромат кисло-солодкий продукт.

    За корисності курага є одним з кращих сухофруктів. Вона надає людині бадьорість, виводить надлишок рідини і допомагає організму в спалюванні жиру. Ще вона сприяє до того, щоб попередити і полегшити анемію, стимулювати процес травлення, зміцнювати імунітет і поліпшити зір очей. Відзначаємо ще, що продукт цінний тим, що довгий час може зберігати в собі містяться в ньому мікроелементи.

   Рекомендуємо, щоб ви зберігали курагу в скляному посуді, попередньо забравши від впливу прямих сонячних променів. При довготривалому зберіганні рекомендується перекласти продукт в ємність з натурального дерева.



Курага джамбо, 100г.
17.00 грн.
Курага индустриал, 100г.
8.00 грн.
Курага цукрова, 100г.
15.00 грн.
Урюк сушений, 100г.
13.00 грн.
Показано від 1 до 6 з 6 (всього сторінок: 1)
0