Інжир, фіга, смоківниця, тутового фікус

Інжир, фіга, смоківниця, тутового фікус

    Інжир їли і вихваляли століттями назад ще в стародавні часи. До сьогоднішнього дня про нього не перестають говорити любителі корисних фруктів і сухофруктів. Свіжий інжир швидко починає псується. Це ускладнює його транспортування, тому його сушать і в такому вигляді він доступний круглий рік. Інжир багатий високим вмістом натуральних цукрів, мінералів і розчинних волокон.

    Мінеральний склад інжиру включає в себе калій, кальцій, магній, залізо і мідь, і є хорошим джерелом антиоксидантів, вітамінів, А і К, які сприяють здоров'ю і гарному самопочуттю. Через високий вміст калію інжир корисний для нервової та серцево-судинної системи. Він допомагає знизити тиск і позитивно впливає на діяльність серця. Кількість заліза в інжир перевершує зміст в яблуці, тому фіги рекомендується приймати в їжу хворим на анемію і вагітним.

    Сушений інжир зберігається набагато довше. Купуючи інжир на ринку, переконайтеся, що на ньому відсутній цвіль. Найкраще сушений інжир зберігається в холодильнику.



Інжир в'ялений, 100г.
15.00 грн.
Інжир сушений, 100г.
15.00 грн.
Показано від 1 до 3 з 3 (всього сторінок: 1)
0