Трави

 Трави

Використовуючи спеції запашні трави, можна зробити смак будь-якої страви неповторним і незабутнім. Сушені трави вже давно зайняли почесне місце на кухні, вони улюблені багатьма відомими кухарями та господинями. Їх яскраво виражений смак дозволяє додати пікантні нотки, підкреслити вишуканість. Додають їх в супи, до м'яса і навіть в солодощі.

Чому варто додати сушені трави в блюдо

Якщо є бажання змінити звичний рецепт, варто сушені трави купити і додати. Однією невеликий щіпки буде досить, щоб смак став яскравішим. Використовують їх як поодинці, так і сумішшю. Наприклад, італійські трави, до складу яких входять орегано, базилік, розмарин, чебрець, гранульований часник. Зробити таку суміш не складе труднощів.

Якими перевагами володіють сушені трави приправи:

  •                    повністю натуральний склад, без добавок;
  •                    на відміну від свіжої зелені добре переносять термічну обробку;
  •                    трави відрізняються корисними властивостями для організму і здоров'я;
  •                    досить невеликий щіпки, щоб створити кулінарний шедевр.

Не менш цікаво додати в блюдо сушені овочі , які разом з травами зроблять аромат неповторним. Вони прекрасно зберігають корисні властивості і не вимагають особливих умов зберігання.

Трави, які користуються популярністю у кухарів

Спеції трави купити можна для будь-якої страви. Однак шеф-кухар завжди знає, яка приправа підходить окремих продуктах, і вибирає відповідну:

  1.                Кожна страва з птиці вимагає індивідуального підходу. До курки підійде чебрець, чабер садовий, розмарин, петрушка, меліса. Гусака досить шавлії, майорану або фенхеля. Смак качки підкреслять шавлія, майоран, лавр, естрагон. До індички можна додати будь-яку спецію з вище перерахованого.
  2.                Звичайний суп стане більш привабливим за кропом, чебрецем, розмарином або базиліком.
  3.                М'ясні страви зробить м'якше бадьян. Також до м'яса додають розмарин, фенхель, коріандр, орегано, кмин.
  4.                Для риби використовують куркуму, майоран, материнку, естрагон.
  5.                У кондитерські вироби теж додають трави, наприклад, бадьян.

Компоненти підбирають в залежності від способу приготування. Щоб розкрити смак повністю, слід додавати трави в процесі приготування, а не в кінці.

Замовити найбільш затребувані трави сушені Україна можна в інтернет-магазині "Оазис". У нас найкращі ціни, великий вибір, можливість трави і спеції купити на вагу, в необхідній кількості.        



Італійські трави, 100г.
40.00 грн.
Бадьян мелений, 100г.
50.00 грн.
Базилік, 100г.
9.00 грн.
Зіра, 100г.
40.00 грн.
Зафаран (шафран), 100г.
100.00 грн.
Кумин (мелена зіра), 100г.
14.00 грн.
М'ята, 100г.
13.00 грн.
Майоран, 100г.
13.00 грн.
Орегано, 100г.
14.00 грн.
Петрушка мелена, 100г.
13.00 грн.
Прованські трави, 100г.
22.00 грн.
Розмарин, 100г.
14.00 грн.
Тимьян (чебрець), 100г.
17.00 грн.
Фенхель, 100г.
14.00 грн.
Показано від 1 до 15 з 16 (всього сторінок: 2)
0