Мигдаль, мигдальна кісточка

Мигдаль, мигдальна кісточка

    Як і деякі інші горіхи, мигдаль є одним з найстаріших видів горіха. Про нього знали ще в доісторичному періоді. Його називають як мигдалем, так і кісточкою мигдалю. Обидва варіанти є правильними. Якщо раніше кількість мигдалю був дефіцитним і їм ласували люди в обмеженій кількості, тпро зараз його вирощують в широких масштабах. Мигдальний горіх широко застосовується як десерт і в кондитерській промисловості.

    Мигдаль дуже корисний своїми природними складом. Він вважається чудовим джерелом кальцію, калію, магнію, заліза і фосфору. У ньому багато вітамінів групи B і E. Кислоти мигдалю захищають організм від надмірного надходження глюкози в кров. Тому мигдаль корисний людям з цукровим діабетом.

    Рекомендуємо зберігати мигдаль в темному і прохолодному місці подалі від потрапляння сонячних променів. Ідеальним місцем вважається комора або холодильник.



Мигдаль бланширує, 100г.
50.00 грн.
Мигдаль золотий, 100г.
35.00 грн.
Мигдаль кармель, 100г.
25.00 грн.
Мигдаль смажений, 100г.
35.00 грн.
Показано від 1 до 5 з 5 (всього сторінок: 1)
0