Різні горіхи в шоколадній глазурі

Різні горіхи в шоколадній глазурі це вишукані ласощі у вигляді добірних і якісних горіхів в тандемі з білим або темним шоколадом. Вони будуть до смаку навіть самим примхливим і прівіредлівим гурманам.
В основному у виробництві таких ласощів беруть таких видів горіхів як мигдаль, фундук, арахіс, кешью і волоський горіх. Що стосується шоколадної глазурі, в основному це темний, молочний та білий шоколад. Даний вид ласощів часто використовується в кулінарії в якості декорації для бісквітів, тістечок, і навіть морозива.
Користь горіхів в шоколаді не викликає сумнівів! Однозначно, шоколад робить позитивний вплив на емоційний стан і підвищує настрій людині. Амінокислоти, які входять до його складу, також роблять позитивний вплив на роботу серцево-судинної системи, а завдяки вживання самих горіхів, поліпшується робота головного мозку, а також виводиться «шкідливий» холестерин з крові.