Фундук, лісовий горіх

Фундук, а якщо бути точніше, ліщина велика споживається в їжу людьми з давніх часів і цінується дуже високо серед горіхів. Його в основному використовують в їжу, в кондитерській промисловості і для отримання масла. Він цінується за свою поживність і здатність швидко вгамувати людський голод. Сто грам фундука задовольняють добову норму організму в білку.
Основні мінерали якими фундук може похвалитися це кальцій, калій, залізо, цинк і мерганец. Завдяки магнію і кальцію вони підтримують здоров'я кісток. Також фундук допомагає підтримувати здоров'я і красу волосся і шкіри, позитивно впливаючи на їх еластичність і підтримуючи рівень вологи в них.
Очищені горіхи фундука повинні бути в шкірці коричневого кольору, круглими, наповненими і важкуватими, без зайвих тріщин, цвілі і будь-яких плям. Зберігати їх краще в герметичному контейнері в сухому прохолодному місці, підійде і холодильник.
У каталозі нашого інтернет магазину представлені різновиди фундука в хорошій якості з турботою про наших клієнтів.